tiistai 4. helmikuuta 2020

GLAM STYLING LEPPÄVAARA 

Kohti uusia haasteita. Elämässä kuuluu olla joku määränpää ja unelma jota tavoitella. 
Mulla se oli löytää se mun juttu. Työ joka tuntuu hyödylliseltä, mielekkäältä ja opettaa uusia asioita joka päivä. Mitä kliseitä? No ehkä, mutta niin totta. 

Valmistuin parturi-kampaajaksi kesäkuussa 2019. 

Ehdin olla töissä sitä ennen Nummelan Hiustalossa puolitoista vuotta. Tai oikeastaan ennen kuin aloitin yrittäjänä toimimisen niin ehdin olla Hiustalossa töissä yhteensä sen puolitoista vuotta. 
Siellä sitä oppi ja paljon. Asiakkaat vaihtui penkissä kokoajan ja oli vaan ehdittävä nopeasti leikkaamaan, ettei seuraava joudu odottamaan liian pitkään. 

Halusin kokoajan silti alkaa yrittäjäksi. Kokeilla siipiäni itsenäisenä yrittäjänä. 
Aloitin lokakuussa 2019 Tapiolassa kauppakeskus Ainoassa Hot Hairissa sopimusyrittäjänä. 
Pian kuitenkin huomasin, että ei tämäkään oikein ole se mun juttu. Haluan vielä itsenäisemmin hoitaa yritystä ja kerätä omia asiakkaita. 

Ihana Hot Hairin omistaja Angelika ymmärsi minua ja sainkin nopeasti paikan Riikan Leppävaaran Glam Styling liikkeestä. :) 

Aloitin vuokratuolilla itsenäisenä yrittäjänä joulukuun viiminen päivä 2019. 

Sain valita itse hiusvärisarjan ja myös kaiken mikä kuuluu liiketoimintaani. Kaikki oli niin uutta ja jännittävää ja kivaa. Tosin piti aina muistaa, että kaikista uusista hankinnoista lasku tulee perässä. 
Joten kaikesta mitä teen pitää saada myös jotain, jotta liiketoiminta olisi kannattavaa. 


(Kuva Pinterestistä) 

Tärkeintä on mainostaa, jotta uudet asiakkaat löytäisivät minut. Alkuun uusien asiakkaiden tavoittelu on hidasta. Pitää koittaa keksiä uusia ideoita ja selvittää missä tapahtuu? 
Kävinkin Sellon perhekahvilassa jota pitää MLL henkilökunta. Olin siellä tekemässä ilmaisia pikakampauksia. Esittelemässä itseni ja tapaamassa lähialueella asuvia ihmisiä. Ihan kasvotusten.

Alvi pitää maksaa aina! Niin se sketsihahmokin muistuttaa lauantaisin eräässä tv ohjelmassa telkkarissa.  Myös Yel vakuutusmaksut ja muut vakuutusmaksut. Hiusyrittäjienliiton jäsenmaksu ym. 

Yrittäjäksi lähteminen on kyllä hullun hommaa. :D Kait sitä vaan on sitten vähän hullu. Koska kuitenki nauttii joka hetkestä. Niin kivaa kun saa itse päättää työajat. Näin jää enemmän aikaa niille kaikkein arvokkaimmille, kuten omalle perheelle. <3

Ensi viikolla meillä on Kevin Murphyn värisarjaan liittyvä koulutus. Osallistuin myös leikkauskoulutukseen, jossa opetellaan uusia leikkaustrendejä. Tämä ala on myös ala, jossa et ole koskaan täysin valmis. Kokoajan pitää muistaa opiskella lisää. Kouluttautua ja osallistua kaikkeen missä oppii lisää. 
Pitää pysytellä kokoajan siellä trendien ja muodin ja somen aallonharjalla. 
 
Toivottavasti nähdään Glam Stylingissä ! 

Aikaa voi varata tämän linkin kautta: 

www.glamstyling.fi 

Instagramista 
@styleismailis 


Kampaustreenejä 


Ihanaa vaaleaa raitaa ja sävy 
Kevin Murphy värit 



Mainoskuvia 
Koodin voi ottaa talteen. ;) 



Vaalennusprojektia
(Before and after) 


<3 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti